13.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΤΩΡΑ - Τροχαίο με στρατιωτικό όχημα στη Θεσσαλονίκη

ΤΩΡΑ – Τροχαίο με στρατιωτικό όχημα στη Θεσσαλονίκη

Του Ηλία Προύφα

Στρατιωτικό όχημα του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, για άγνωστο λόγο, βγήκε σήμερα το πρωί από το δρόμο εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο μεταφοράς προσωπικού.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του ”ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ” Θεσσαλονίκης, όταν το όχημα τύπου ranner, που οδηγούσε στρατιώτης, φέρεται να μετέβαινε στην οικία Ταξίαρχου του Στρατού Ξηράς, προκειμένου να τον παραλάβει.

Από την εκτροπή του στρατιωτικού οχήματος προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές

Ο στρατιώτης οδηγός του οχήματος, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε χωρίς συνοδηγό, κάτι που δεν προβλέπεται, διεκομίσθη για προληπτικούς λόγους στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που φθάνουν στο kranosgr.com, αναφέρουν ότι τη νύχτα ο στρατιώτης φέρεται να εκτέλεσε υπηρεσία σκοπού τις ώρες 2-4 στην κεντρική πύλη του σχηματισμού και το πρωί να είχε υπηρεσία ως οδηγός μεταφοράς προσωπικού.

Να σημειώσουμε ότι λόγω του ατυχήματος, και μέχρι να μεταβεί στο σημείο η Τροχαία Θεσσαλονίκης, η Στρατονομία και η οδική βοήθεια, έκλεισε προσωρινά ο δρόμος προς ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μικρή κυκλοφοριακή συμφόρηση, από οδηγούς κατοίκους της περιοχής.

Δείτε φωτό που μας απέστειλαν οδηγοί που κινούνταν στην περιοχή: