13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΤΩΡΑ - Στο ΕΘΚΕΠΙΧ ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας: '' Η εντολή μου...

ΤΩΡΑ – Στο ΕΘΚΕΠΙΧ ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας: ” Η εντολή μου είναι σαφής, οι ΕΔ στο πλευρό των πολιτών”

Του Ηλία Προύφα

Από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος ενημερώθηκε για τη συνδρομή των ΕΔ, στον απεγκλωβισμό και την παροχή βοήθειας με όλα τα μέσα από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Νωρίτερα ο Νίκος Δένδιας, είχε διακόψει εκτάκτως την περιοδεία του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, βρισκόμενος συνεχώς σε ανοιχτή επικοινωνία με το ΥΠΕΘΑ, όπου ενημερωνόταν για την κατάσταση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr.com, έχει δώσει σαφείς εντολές και για παροχή ευεργετημάτων σε πληγέντες στρατιωτικούς και πολιτικό προσωπικό.

Δείτε το μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ενημερώθηκα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο σχετικά με τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας. Εν συνεχεία, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, επισκέφθηκα το ΕΘΚΕΠΙΧ, όπου ενημερώθηκα αναλυτικά για τη διάθεση μέσων και προσωπικού στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών και την παροχή βοήθειας στους πληγέντες, όπως και αναφορικά με τον σχεδιασμό που υπάρχει για τις επόμενες ώρες. Η εντολή μου είναι σαφής: Η βοήθεια από τις Ένοπλες Δυνάμεις στους πολίτες οι οποίοι δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κακοκαιρίας, σε συνεργασία πάντα με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και τις υπόλοιπες εμπλεκόμενες Αρχές.