13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤροχαίο με εμπλοκή και οχήματος του Στρατού. Ένας νεκρός

Τροχαίο με εμπλοκή και οχήματος του Στρατού. Ένας νεκρός

Του Ηλία Προύφα

Ένα τροχαίο ατύχημα με άσχημη κατάληξη για ένα πεζό, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Μεσογείων στην Αθήνα. Οι πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο και για εμπλοκή οχήματος του Στρατού στο τροχαίο.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδεται αυτή την ώρα τραγική εξέλιξη είχε το τροχαίο με παράσυρση πεζού από δύο αυτοκίνητα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη καθώς όπως έγινε γνωστό ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο οποίο μεταφέρθηκε.

Παράλληλα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έχει μεταφερθεί τραυματίας ο ένας από τους δύο οδηγούς των αυτοκινήτων, ο οποίος επέβαινε σε όχημα του στρατού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:40 το πρωί όταν ο πεζός άνδρας ηλικίας περίπου 35 με 40 ετών φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει τη Μεσογείων, στο ρεύμα ανόδου, στο υπόγειο τμήμα της, κάτω από την γέφυρα Κατεχάκη.

Διερχόμενο όχημα, όμως, τον παρέσυρε, τον πέταξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και δευτερόλεπτα αργότερα τον χτύπησε δεύτερο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Μάρτυρες ανέφεραν στην ΕΡΤ ότι άκουσαν δύο ήχους προφανώς από την διπλή παράσυρση του άτυχου άνδρα.