13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΤο 404 ΓΣΝ, το κορονοεπίδομα και η παρέμβαση του Αντιστράτηγου Λύκου

Το 404 ΓΣΝ, το κορονοεπίδομα και η παρέμβαση του Αντιστράτηγου Λύκου

Του Ηλία Προύφα

Κατάσταση με το στρατιωτικό προσωπικό που είχε και έχει εμπλοκή με τον κορονοϊό στο 404 ΓΣΝ Λάρισας, ακούμε στο kranosgr, ότι έχει ετοιμαστεί στο ”χακί” νοσοκομείο της Θεσσαλικής πρωτεύουσας, προκειμένου να αποσταλεί προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, έτσι ώστε όσοι συμπεριλαμβάνονται, να λάβουν Κορονοεπίδομα.

Πρόκειται για ΗΕΕ, που όπως είχε γίνει γνωστό από δημοσιεύματα και όχι με επίσημη ανακοίνωση, αφορά απόφαση του ΓΕΕΘΑ, σύμφωνα με την οποία οι ΗΕΕ, θα δοθούν σε όσους έχουν εμπλοκή σε ασθενείς με covid-19.

Τώρα ποιοι δεν έχουν έχουν εμπλοκή στα νοσοκομεία με covid, ειδικά στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης και πως αποφασίσθηκε αυτός ο διαχωρισμός του προσωπικού σε κεντρικό επίπεδο, ένας θεός ξέρει.

Όπως αναφέρουν λοιπόν στελέχη του 404, θα πρέπει να υπάρξουν διευκρινήσεις και προς το νοσοκομείο από τη ΔΥΓ και της ΑΣΔΥΣ, αλλά και του νοσοκομείου προς το ένστολο και πολιτικό προσωπικό.

Ερωτήματα λοιπόν που θέτουν στελέχη. Ποιοι συμπεριελήφθησαν στην κατάσταση για τη λήψη του κορονοεπιδόματος στο 404;

Τι θα γίνει με τα στελέχη που αποσπάσθηκαν στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης;

Αληθεύει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται το πολιτικό προσωπικό σην κατάσταση;

Πάντως χθες όπως μαθαίνουμε ήταν μια δύσκολη ημέρα για το 404 ΓΣΝ Λάρισας, όσον αφορά το κορονοεπίδομα, τόσο δύσκολη που όπως ακούμε χρειάστηκε να παρέμβει και ο Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Λύκος.

Θα επανέλθουμε…