13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΤο χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς ειδικά για ένστολους!

Το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς ειδικά για ένστολους!

To estegastiko by Prosperty είναι μία νέα αξιόπιστη υπηρεσία, η οποία αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς και προσφέρει τη δυνατότητα αίτησης στεγαστικού δανείου μέσω μιας εύχρηστης εφαρμογής σε 3 απλά βήματα και χωρίς καμία επίσκεψη σε τραπεζικό κατάστημα.

Με επίσημη αδειοδότηση από την Τράπεζα της Ελλάδος και σε συνεργασία με τις 4 συστημικές τράπεζες της χώρας, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του e-stegastiko διαχειρίζονται περισσότερες από 300 αιτήσεις μηνιαίως και αναλαμβάνουν όλη τη διαδικασία από την υποβολή της αίτησης μέχρι και την εκταμίευση του στεγαστικού δανείου εντελώς δωρεάν. Το e-stegastiko προσφέρει άμεση και δωρεάν αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας, ενώ παρέχει πλήρη ενημέρωση  στο δανειολήπτη καθώς και τις απαραίτητες συμβουλές για ζητήματα που προκύπτουν από την αρχική υποβολή της αίτησης μέχρι και την υπογραφή της δανειακής σύμβασης. Επιπλέον, διαμορφώνει το προφίλ του πελάτη προς όφελός του, καλλιεργώντας μια επαυξημένη ”τραπεζική νοοτροπία”.

Στο e-stegastiko όλες οι προτάσεις δανείων είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών αλλά και εξατομικευμένες σύμφωνα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν.

Προσφέροντας το χαμηλότερο επιτόκιο στην αγορά και τους πιο προνομιακούς όρους, το e-stegastiko παρέχει εξαιρετικές λύσεις δανειοδότησης, σχεδιασμένες αποκλειστικά για όσους ανήκουν στην κατηγορία των Ενόπλων Δυνάμεων ή των Σωμάτων Ασφαλείας. Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και προκλήσεις που παρουσιάζει η καθημερινότητα των ένστολων, το e-stegastiko είναι εδώ για να διευκολύνει τη ζωή τους και να εξασφαλίσει την οικονομική τους σταθερότητα με προτάσεις δανείων για αγορά, ανέγερση, αποπεράτωση ή επισκευή κατοικίας, που καλύπτουν απόλυτα τις προσωπικές τους ανάγκες.

Τι κερδίζουν οι ένστολοι μέσω του e-stegastiko:

  • Προνομιακή Τιμολόγηση: Με σταθερό επιτόκιο από 2.7%, το e-stegastiko εξασφαλίζει τη χαμηλότερη σταθερή μηνιαία δόση.
  • Χρηματοδότηση έως και 100% του συμβολαίου αγοράς του ακινήτου: Η δυνατότητα χρηματοδότησης έως και 100% του συμβολαίου αγοράς του ακινήτου (με ανώτατο όριο χρηματοδότησης έως το 80% της εμπορικής αξίας του), επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το επιθυμητό ακίνητο χωρίς την ανάγκη για μεγάλο αρχικό κεφάλαιο.
  • Εμπειρία & Εξειδίκευση: To 95% των αιτήσεων έλαβαν προέγκριση δανείου.
  • Προσωπικό Σύμβουλο Δανείου: Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι είναι εκεί σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από την υποβολή της αίτησης μέχρι την εκταμίευση του δανείου, πετυχαίνοντας τους καλύτερους όρους χρηματοδότησης.

Το e-stegastiko είναι εδώ για να παρέχει σε όσους ανήκουν στην κατηγορία των ένστολων και αναζητούν την ιδανική χρηματοδοτική λύση, την πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Οι ενδιαφερόμενοι που συγκαταλέγονται στις παραπάνω κατηγορίες μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του e-stegastiko by Prosperty επιλέγοντας εδώ για να ενημερωθούν περαιτέρω για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η νέα πλατφόρμα και να ξεκινήσουν τη διαδικασία προέγκρισης στεγαστικού δανείου εύκολα και γρήγορα.