13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΤο στρατιωτικά εμπνευσμένο ρολόι επιβίωσης που θα λατρέψουν οι πάντες

Το στρατιωτικά εμπνευσμένο ρολόι επιβίωσης που θα λατρέψουν οι πάντες

Τα τελευταία χρόνια σταμάτησε ο κόσμος να φοράει ρολόγια και κοιτάζει την ώρα ψάχνοντας το κινητό στις τσέπες του παντελονιού ή του μπουφάν. Δεν είναι λίγο τρελό αυτό;

Άρα αντικειμενικά χρειαζόμαστε όλοι και όλες ένα ρολόι, όπως είχαμε παλιά. Πόσω μάλλον τώρα που λόγω εξέλιξης της τεχνολογίας, με ένα ρολόι smartwatch μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα εκπληκτικά πράγματα, όπως να μετράμε τις αποστάσεις που διανύουμε, τα βήματα που κάνουμε, να πληρώνουμε για αγορές, να καλέσουμε ένα ταξί και πολλά ακόμα!

Τι ρολόι χρειαζόμαστε όμως; Πόσα λεφτά αξίζει να δώσουμε και τι απαιτήσεις έχουμε;

X-tactical-Watch: Μια κορυφαία επιλογή ρολογιού σε οικονομική τιμή που κάνει ρεκόρ πωλήσεων στην Ευρώπη – Οι λόγοι είναι πραφανείς:

  • 1: Είναι εντυπωσιακό , εμπνευσμένο από τις Αμερικανικές ειδικές δυνάμεις. Διαθέτει δυναμικό σχεδιασμό και ταιριάζει απόλυτα πάνω στον αντρικό καρπό
  • 2: Η τιμή του είναι πολύ οικονομική. Μόλις στα 49€. Μπορεί άνετα να συναγωνιστεί επάξια πολύ πιο ακριβά ρολόγια
  • 3: Μπορεί να συνδεθεί με το smartphone κινητό σας μέσω bluetooth. Διαθέτει εκπληκτικές λειτουργίες, όπως βηματόμετρο, θερμιδομετρητή, λειτουργία απομακρυσμένης κάμερας, ενώ είναι ανθεκτικό σε πτώσεις υγρών!
  • 4: Δε είναι επαναφορτιζόμενο όπως πολλά άλλα έξυπνα ρολόγια που χρειάζονται κάθε τρεις και λίγο φόρτιση. Η μπαταρία στο x-tactical-watch διαρκεί έως και 33 μήνες και στη συνέχεια την αλλάζετε μόνος σας. Παίρνει μια κοινή μπαταρία του εμπορίου

Μάθετε περισσότερα για το Χ-Tactical-Watch από την επίσημη ελληνική ιστοσελίδα »

Δεν πρόκειται για ένα απλό ρολόι αλλά για ένα τεχνολογικό gadget που κάθεται περήφανα πάνω στον καρπό σου

Μην αγοράσεις ένα ρολόι των 20 και 30 ευρώ που θα σε απογοητεύσει από αισθητικής πλευράς. Μη ξεχνάς ότι το ρολόι είναι κάτι που θα φοράς όλη μέρα ή τις περισσότερες ώρες της ημέρας, για αυτό πρέπει να είναι κάτι για το οποίο θα είσαι περήφανος.

Πρέπει είσαι σίγουρος ότι είναι ανθεκτικό, ότι η οθόνη του δε γρατζουνίζεται και δε ραγίζει.

Ακόμα και πολύ πιο ακριβά έξυπνα ρολόγια δεν είναι τόσο ανθεκτικά. Μπορεί να σπάσουν σε κάποιο ατύχημα ή να ραγίσουν και ακόμα πιο συχνά να παρουσιάσουν γρατζουνιές. Όμως ακόμα και μια μικρή γρατζουνιά στο ρολόι μας μπορεί να είναι ανυπόφορη και να μας καταστήσει το ρολόι άχρηστο. Δεν είναι όπως μια γρατζουνιά στην οθόνη του smartphone που μπορεί και να την αντέξουμε

Κανείς δε θέλει να του συμβεί αυτό

X-Tactical-Watch: Θα αντέξει και στις πιο ακραίες συνθήκες

Μία ομάδα πρώην στρατιωτικών μηχανικών σχεδίασε ένα ρολόι τόσο στιβαρό που ακόμα και σε συνθήκες πολέμου να παραμένει άφθαρτο και να συνεχίσει να δουλεύει απρόσκοπτα. Αυτό είναι το X-Tactical-Watch

Δημιούργησαν το απόλυτο έξυπνο ρολόι επιβίωσης. Κομψό, Στυλάτο και εξαιρετικά Ανθεκτικό!

Διαθέτει γυαλί 4ης γενιάς. Η επικάλυψη από Carbon(DLC) κάνει το ρολόι άφθαρτο άγριο και περιπετειώδες. Συνοδεύεται από ένα ανθεκτικό λουράκι από διπλό νάιλον.


“Διαθέτει προστασία IP67. Αδιάβροχο και πολυλειτουργικό. Μπορείτε να το φόρεσετε και στο ντουζ(όχι καυτό νερό)” ή να κολυμπήσετε για μικρό χρονικό διάστημα σε νερό με βάθος μικρότερο από 1 μέτρο”


Συγχρονίστε το x-tactical-watch με το smartphone σας!

Το ρολόι συνδέεται με όλα τα smartphone με λειτουργικό σύστημα android ή ios, κατεβάζοντας την εφαρμογή που θα βρείτε στις οδηγίες χρήσης. Έτσι θα μπορέσετε να αξοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες του, όπως να τραβάτε εκπληκτικές φωτό από το κινητό σας απομακρυσμένα, πατώντας ένα κουμπί από το ρολόι ή να μετράτε πόσα χλμ περπατήσατε/ τρέξατε κ.α.

Πως το αγοράζουμε

Θα βρείτε το Χ-tactical-Watch στην επισημη ελληνική ιστοσελίδα στην προνομιακή τιμή των 49€. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα παραγγελίας. Πληρώνετε κατά την παραλαβή του προϊόντος μέσα σε ελάχιστες εργάσιμες μέρες! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον έκπτωση για αγορά από 2 τεμάχια και πάνω!

Κλικ εδώ για να μεταβείτε στην επίσημη ιστοσελίδα »

Είτε κάθεστε σε έναν υπολογιστή όλη την ημέρα, ή κάνετε κάποια δύσκολη χειρωνακτική εργασία, αυτό το ρολόι είναι η «έξυπνη» επιλογή έναντι των συμβατικών ευθραύστων, κακόγουστων και σχεδόν πάντα πανάκριβων έξυπνων ρολογιών!