13.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤο στεγαστικό των στρατιωτικών και η δικαίωση του Εβρίτη Βουλευτή Χρήστου Δερμεντζόπουλου

Το στεγαστικό των στρατιωτικών και η δικαίωση του Εβρίτη Βουλευτή Χρήστου Δερμεντζόπουλου

Του Ηλία Προύφα

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του στο ”Πεντάγωνο”, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, εξήγγειλε ένα μεγαλεπήβολο project, κατασκευής 1400 στρατιωτικών οικημάτων, που θα επιλύσει σε μεγάλο βαθμό το στεγαστικό πρόβλημα των στρατιωτικών.

Σε ερώτηση του kranosgr.com, ο Νίκος Δένδιας, είχε απαντήσει ότι το έργο θα ξεκινήσει από τα νησιά, θα συνεχιστεί στον Έβρο και τέλος θα ολοκληρωθεί στην Κρήτη και την υπόλοιπη χώρα.

Ήδη ετοιμάζονται όλες οι απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έναρξη των εργασιών που αναμένεται να ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες του 2024 με τα πρώτα σπίτια να παραδίδονται το καλοκαίρι του 2026.

Το σχέδιο επίλυσης του στεγαστικού των στρατιωτικών που φέρει αποκλειστικά ως υπουργού την υπογραφή Δένδια, έχει απασχολήσει κατά καιρούς και μάλιστα έντονα πολιτικά πρόσωπα της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ένας από αυτούς που κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας έβαλε ”πλάτη” για την προώθηση και επίσυση του προβλήματος. αναδεικνύοντάς το στο κοινοβούλιο, σε υπουργεία και σε φορείς της κρατικής διοίκησης, ήταν ο Εβρίτης Βουλευτής Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Μάλιστα πριν τις γιορτές είχε μεταβεί με αυτοδιοικητικούς του Σουφλίου, στο ΥΠΕΘΑ, με ολοκληρωμένο φάκελο καταγραφής του προβλήματος.

Πλέον δικαιωμένος δικαιούται να κοιτάξει τα στελέχη κατάματα, τα οποία έμπρακτα του το αναγνωρίζουν…