13.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΤο ΚΚΕ σε 12η και 16η Μεραρχίες, το 216 και 219 ΚΙΧΝΕ...

Το ΚΚΕ σε 12η και 16η Μεραρχίες, το 216 και 219 ΚΙΧΝΕ και σε Ενώσεις Στρατιωτικών

Κλιμάκια του ΚΚΕ θα συναντηθούν τις επόμενες μέρες με Ενώσεις Στρατιωτικών, στο πλαίσιο συζητήσεων και αλληλοενημέρωσης για ζητήματα που απασχολούν τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς καθώς και τις οικογένειές τους. Ακόμη, τα κλιμάκια του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε στρατιωτικές μονάδες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για ανταλλαγές ευχών με τους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς των μονάδων και τους στρατευμένους.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί:

  • Σήμερα, 15 Δεκέμβρη, συναντήσεις με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης με επικεφαλής τον Γιάννη Ντουνιαδάκη, υποναύαρχο ε.α. Π.Ν., καθώς και την Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφθεί επίσης το 216 Κινητό Χειρουργικό Νοσοκομείο Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ) Αλεξανδρούπολης καθώς και την έδρα της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΒΡΟΥ.
  • Αύριο, 16 Δεκέμβρη, επισκέψεις στο 219 ΚΙΧΝΕ Διδυμότειχου και στη 16η μηχανοκίνητη μεραρχία πεζικού Διδυμότειχου.
  • Στις 18 Δεκέμβρη, συνάντηση με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου (ΕΣΠΕΕΚΑ) στη Λέρο με επικεφαλής τον Γιάννη Αγγέλου, συνταγματάρχη ε.α. (ΜΧ).
  • Στις 20 Δεκέμβρη με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών (ΕΣΠΕΕΔΤΑ) με επικεφαλής τον Γιάννη Ντουνιαδάκη.
  • Στις 21 Δεκέμβρη, συνάντηση με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας (ΕΣΠΕΕΦ), με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Επίσης, την ίδια μέρα, συνάντηση με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Νήσων (ΕΣΠΕΕΝΠΑ) με επικεφαλής την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ, βουλευτή Πειραιά του ΚΚΕ, καθώς και στις 22 Δεκέμβρη με την Ενωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (ΕΣΠΕΠ).