13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΤο επιτελείο του Αρχηγού ΓΕΣ, οι δημοσιογράφοι και ο Ταξίαρχος...

Το επιτελείο του Αρχηγού ΓΕΣ, οι δημοσιογράφοι και ο Ταξίαρχος…

Του Ηλία Προύφα

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ένας ευφυής, εξωστρεφής και επικοινωνιακός αρχηγός, τιμά και σέβεται τους ανθρώπους του τύπου. Το ίδιο και ο Διευθυντής του, Συνταγματάρχης Μανώλης Τουλουπάκης, όπως και ο νέος εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΣ, Συνταγματάρχης Γιώργος Κολώνιας, που έχει λάβει εντολή να έχει το τηλέφωνό του, κατά τη δημοσιογραφική ορολογία, σε κατάσταση 247.

Με όλους υπάρχει άριστη συνεργασία και μέχρι τώρα, από όσα γνωρίζουμε, δεν υπήρξε δημοσιογράφος που να εξέφρασε κάποιο παράπονο, πόσο μάλλον να κάνει κριτική στο έργο που επιτελούν.

Αυτά τα γράφουμε για όσους φαίνεται πως δεν έχουν αντιληφθεί ότι, οι δημοσιογράφοι δεν είναι ανταγωνιστές και εχθροί του αρχηγού…

Ας ψαχτούν αλλού γιατί η επικοινωνιακή ζημιά θα γίνει και για αρχή θα είναι από Ταξίαρχο, εκτός ΓΕΣ, ο οποίος αν αληθεύουν αυτά που μαθαίνουμε, εξέφρασε την άποψη σε υφισταμένους του, ότι το ΕΓΑ/ΓΕΣ, δε ”σκοτώνεται” στη δουλειά.

Ας ρωτήσει διαπιστευμένους δημοσιογράφους του Bunker, να του πούνε ποια είναι η κατάσταση στο επιτελείο, γιατί έχει λάθος άποψη για τους προϊσταμένους του και τα στελέχη του ΕΓΑ, που ποτέ δεν εκμεταλλεύθηκαν τη θέση τους για…πρώτο τραπέζι πίστα.

Αυτά για την ώρα…