13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΤι συμβαίνει στο γραφείο του Υπουργού Άμυνας

Τι συμβαίνει στο γραφείο του Υπουργού Άμυνας

Του Ηλία Προύφα

Ησυχία, τάξη και ασφάλεια στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όσον αφορά τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο και τους στενούς του συνεργάτες.

Παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που παρουσίαζαν κάποια προβλήματα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο Υπουργός και το επιτελείο του, προσηλωμένοι στο έργο τους, συνεχίζουν να εργάζονται μεθοδικά, όπως κάνουν τα τελευταία σχεδόν 4 χρόνια, που βρίσκονται στην ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Όσον αφορά το στενό του συνεργάτη Θανάση Βάλαρη, ως ”κυματοθραύστης” του Υπουργού, είναι φυσικό και επόμενο να δέχεται κατά καιρούς διάφορα πυρά, ενώ ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Ενημέρωσης Μάνος Πιτσιδιανάκης, θα αξιοποιηθεί όπως ακούγεται, σε άλλο σημαντικό πόστο του κρατικού μηχανισμού.

Το αν είναι νηνεμία πριν κάποια πολιτική καταιγίδα ή το τι σκέφτεται ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το ΥΠΕΘΑ, σε ένα μελλοντικό ανασχηματισμό, κανείς δεν το γνωρίζει. Στην πολιτική τίποτα και κανείς δεν είναι σίγουρος και όλα μπορούν να ανατραπούν σε μια στιγμή.

Μέχρι στιγμή πάντως επικρατεί ηρεμία.

Στο ΥΠΕΘΑ, το Υπουργικό Επιτελείο (Θανάσης Βάλαρης, Χάρης Λαζαρόπουλος), συνεχίζουν να εργάζονται με αυταπάρνηση, για το καλό της άμυνας της χώρας μας, χωρίς να τους επηρεάζει τίποτα.

Κι έτσι πρέπει!