13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΤι ζήτησε για τα στελέχη της Φρουράς Θεσσαλονίκης ο Δκτης του Γ'ΣΣ...

Τι ζήτησε για τα στελέχη της Φρουράς Θεσσαλονίκης ο Δκτης του Γ’ΣΣ Αντγος Δημ. Κούκος

Του Ηλία Προύφα

Εκτός από επιχειρησιακός αξιωματικός και άριστος γνώστης των Νατοϊκών θεμάτων, είναι και ένας από τους στρατηγούς που βρίσκεται πάντα κοντά στα υφιστάμενα στελέχη και τις οικογένειές τους.

Αναφερόμαστε στο Διοικητή του Γ’ΣΣ/NRDC-GR, Αντιστράτηγο Δημήτριο Κούκο, ο οποίος υποδέχθηκε και ενημέρωσε σήμερα στην έδρα του στρατηγείου, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλο, τον οποίο κατόπιν ξενάγησε και στο 300 ΚΥΜΕ του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης.

Πάντα λοιπόν κοντά στο προσωπικό και κυρίως τις οικογένειές τους, είχε την πρωτότυπη ιδέα να φέρει την ημέρα των Χριστουγέννων, τη ΛΑΦ…στο σπίτι τους.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά. Με δεδομένο ότι οι χώροι εστίασης της πρώτης και καλύτερης ΛΑΦ πανελληνίως, που κάποτε έσφυζε από κίνηση, λόγω καραντίνας θα είναι κλειστοί ή στην καλύτεροι περίπτωση περιορισμένοι από θαμώνες, έδωσε εντολή το εστιατόριο να λειτουργήσει αλλά με ένα διαφορετικό τρόπο.

Από τις επόμενες ημέρες, όσοι στρατιωτικοί της φρουράς Θεσσαλονίκης επιθυμούν, θα μπορούν να παραγγείλουν ολόκληρη γεμιστή γαλοπούλα, για την ημέρα των Χριστουγέννων.

Μόνο με 27 ευρώ, 3,5 κιλά γεμιστή γαλοπούλα για τα στελέχη της Θεσσαλονίκης, την οποία θα μπορούν να παραλαμβάνουν από τα ΣΟΑ καθώς και από το κεντρικό κτίριο της ΛΑΦ.

Μάλιστα για το σκοπό αυτό εκδόθηκε και το απαραίτητο ενημερωτικό υλικό.

Και όπως λένε τα στελέχη, ”πολύ καλή κίνηση”!