13.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΤιμήθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ, Πτέραρχος ε.α Γεώργιος Μπλιούμης

Τιμήθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ, Πτέραρχος ε.α Γεώργιος Μπλιούμης

Παρουσία εκατοντάδων επαγγελματιών, μαθητών, φοιτητών και αποφοίτων, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η ημερίδα που διοργάνωσε στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα, με τίτλο «Η Ηγεσία και τα Χαρακτηριστικά ενός Σπουδαίου Ηγέτη» το Aegean College Λάρισας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση, μεταξύ άλλων τιμήθηκαν ο Ελασσονίτης Πτέραρχος, Επίτιμος Αρχηγός Γ.Ε.Α. και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γεώργιος Μπλιούμης και ο Τσαρτσιανιώτης Αντιστράτηγος και Προϊστάμενος Επιτελείου της ΕΛ.ΑΣ. Αστέριος Μαντζιώκας, ενώ  ξεχωριστές στιγμές της Ημερίδας αποτέλεσαν οι αφιερώσεις των βραβεύσεων τους.

Ο κ.Μπλιούμης, αφιέρωσε τη βράβευσή του στους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος, συναδέλφους του, πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας και ο κ.Μαντζιώκας αφιέρωσε τη δική του βράβευση, στον Υπαρχιφύλακα των Μ.Α.Τ., Γιώργο Λυγγερίδη που έχασε πρόσφατα εν ώρα καθήκοντος τη ζωή του, με το κοινό να ξεσπά σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Μόνο περιφάνια για την Ελασσόνα και την Τσαριτσάνη για αυτούς τους δύο σπουδαίους άνδρες – ηγέτες.

Α.Ν.