13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΤελετή παράδοσης-παραλαβής στο Στρατόπεδο 361 ΠΑΠ

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Στρατόπεδο 361 ΠΑΠ

Την Τρίτη 25 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Στρατόπεδο “ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΥΠ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ”.
Ο απερχόμενος διοικητής Αντισυνταγματάρχης κ. Αθανάσιος Δεδικούσης, παρέδωσε τη διοίκηση της 361 ΠΑΠ Συκουρίου στον Αντισυνταγματάρχη κ. Αθανάσιο Σαμπάνη, παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης ΥΠ ΜΕΡΥΠ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Συνταγματάρχη κ. Ιωάννη Στράγκα.
Στη λιτή εκδήλωση τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, από τη μία πλευρά συγκίνηση και από την άλλη χαρά. Στην εκδήλωσε παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, Διοικητές Στρατιωτικών Μονάδων και Πυροσβεστικής, ο Διοικητής του ΑΤ Τεμπών, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Γκατζόγιας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Συκουρίου κ. Μιχάλης Γκουντής.
Τον Αγιασμό τέλεσε ο ιερέας π. Νεκτάριος και ακολούθησε μικρή δεξίωση για τους προσκεκλημένους και τους συγγενείς.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης ευχήθηκε στον απερχόμενο Διοικητή κ. Αθανάσιο Δεδικούση καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στην 1η Στρατιά Λάρισας και σημείωσε την άριστη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια του ενός χρόνου. Συγχρόνως, συνεχάρη το νέο Διοικητή κ. Αθανάσιο Σαμπάνη, του ευχήθηκε υγεία, καλή επιτυχία και καλή προσαρμογή στα νέα του καθήκοντα. Τόνισε ότι η δημοτική Αρχή είναι κοντά σε οτιδήποτε χρειαστεί και βεβαίωσε τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας.

ΠΗΓΗ: https://tinealarissa.gr