13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΤελετή Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στο πλαίσιο των Διιδρυματικών Προγραμμάτων της ΣΣΕ...

Τελετή Απονομής Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στο πλαίσιο των Διιδρυματικών Προγραμμάτων της ΣΣΕ και του Πολυτεχνείου Κρήτης

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) στη Βάρη Αττικής, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, στο πλαίσιο των διιδρυματικών μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων με τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοικήσεως του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού – Διοικητής Δόγματος και Εκπαίδευσης Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης, ο Επιτελάρχης του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο Διοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Κοσμήτορας της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων κ. Γεώργιος Καϊμακάμης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ευάγγελος Γρηγορούδης.

Συνολικά επιδόθηκαν 53 μεταπτυχιακοί τίτλοι στα αντικείμενα «Εφαρμοσμένη Επιχειρησιακή Έρευνα και Ανάλυση» και «Σχεδίαση και Επεξεργασία Συστημάτων».