13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΤα στελέχη των ΕΔ, δικαιούνται τις καλύτερες διακοπές στους δικούς τους χώρους...

Τα στελέχη των ΕΔ, δικαιούνται τις καλύτερες διακοπές στους δικούς τους χώρους…

Του Ηλία Προύφα

Ένα από τα πιο χορταστικά events του φετινού καλοκαιριού, που έχει γίνει αρκετά δημοφιλή σε πεντάστερους προορισμούς διακοπών, όπως και σε ”χακί” θέρετρα, είναι το Pasta Party.

Η αρχή για το Στρατό και τα δικαιούχα στελέχη του έγινε στο ΚΑΑΥ Αγίας Τρίαδος, Θεσσαλονίκης και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, σε μια θερινή βραδιά που τα είχε όλα.

Οι λάτρεις του σπαγγέτι έδωσαν ραντεβού στο δημοφιλή (πλέον) ΚΑΑΥ του Γ’ΣΣ, όπου ο ΣΕΦ Αντώνης (Μόνιμος υπάλληλος ΥΠΕΘΑ), ετοίμασε ζωντανά, αυθεντική ιταλική μακαρονάδα.

Η επιτυχία ήταν μεγάλη και μέσα στον Αύγουστο, εκτός από τη βραδιά Σαξόφωνου, οι μακαρονάδες θα έχουν και πάλι την τιμητική τους.

Συγχαρητήρια σε όσες διοικήσεις σχηματισμών και ΚΑΑΥ, όπως της Αγίας Τριάδας – Γ’ΣΣ, έχουν αναβαθμίσει τους χώρους και έχουν εντάξει events στις παραθεριστικές περιόδους.

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που είναι από τα πιο αδικημένα στις μισθολογικές αποδοχές και τα επιδόματα, εκτός από την ασφάλεια της χώρας, προσφέρουν και στην περίοδο της ειρήνης υπέρ του κοινωνικού συνόλου πάρα πολλά.

Για ΚΑΑΥ, Λέσχες, Πρατήρια, πληρώνουν κάθε μήνα από την τσέπη τους και δεν τους χαρίζει κανείς τίποτα.

Τα στελέχη των ΕΔ και οι οικογένειές τους, δικαιούνται και αυτοί τις καλύτερες διακοπές στους δικούς τους χώρους…