13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΤανάγρα: Συγκινητική ανάρτηση Μητσοτάκη - "Σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι σε αυτόν...

Τανάγρα: Συγκινητική ανάρτηση Μητσοτάκη – “Σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι σε αυτόν τον μπαμπά”

Τις θυσίες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στο πρόσωπο ενός χειριστή των Rafale αναγνωρίζει μέσω ανάρτησής του στο Instagram ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την παρουσία του στην Τανάγρα κατά την τελετή υποδοχής των σύγχρονων γαλλικών μαχητικών που πλέον εντάσσονται στην Πολεμική Αεροπορία.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε τη φωτογραφία ενός πιλότου με τα δυο μικρά παιδιά του μπροστά από ένα Rafale γράφοντας τα εξής: “Η εικόνα που μας γεμίζει περηφάνια. Σκύβουμε με σεβασμό το κεφάλι σε αυτόν τον μπαμπά και σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα παιδιά του θέλουμε πρωταγωνιστές στην Ελλάδα που αλλάζουμε”.

Σε μία ακόμη φωτογραφία ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά χειριστές των αεροσκαφών, σημειώνοντας: “Καλές πτήσεις να έχουν τα νέα μας Rafale καιθ οι άξιοι χειριστές τους για να προστατεύουν την Ελλάδα και την Ευρώπη, ταξιδεύοντας παντού την ειρήνη”. Το story του πρωθυπουργού συμπληρώνει και ένα βίντεο με τα Rafale να πετούν στον ελληνικό ουρανό και τον ίδιο να αναφέρει: “Υπερήφανη η πατρίδα μας, υποδέχεται σήμερα τα πρώτα 6 από τα 24 υπερσύγχρονα Rafale”.

μητσοτακης rafale
μητσοτακης rafale
rafale

ΠΗΓΗ: https://www.thetoc.gr