13.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΤαγματάρχης παραιτήθηκε από το Στρατό και διαπρέπει στη Frontex

Ταγματάρχης παραιτήθηκε από το Στρατό και διαπρέπει στη Frontex

Του Ηλία Προύφα

Ταγματάρχης παραιτήθηκε από το Στρατό και διαπρέπει στη Frontex

Ο λόγος για τον Τχη (ΠΖ) ε.α Δημήτριο Παπαϊωάννου, ο οποίος από τον Νοέμβριο του 2022 είναι εργαζόμενος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και συγκεκριμένα στην Frontex.

Απόφοιτος ΣΣΕ, τάξη 2005, έχει υπηρετήσει από την ακριτική ΔΑΝ Σύμης, την Κόρινθο, τη Ρόδο, την Αθήνα, τον Προβατώνα, αλλά προτίμησε τη…Βαρσοβία.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο πολίτης πλέον Δημήτρης Παπαϊωάννου, είναι τους πρωτοστάτες που θα υλοποιήσουν το νέο τμήμα του Οργανισμού, το ETIAS (European Travelling Information and Authorization System),που θα τεθεί σε λειτουργία το επόμενο χρονικό διάστημα και θα αποτελέσει κομβικό σημείο, για την ασφάλεια των Ευρωπαϊκών συνόρων και των Ευρωπαίων πολιτών.

Με γνώση Αγγλικών, Ιταλικών , Τουρκικών, Ρωσικών, μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Νατοϊκή εμπειρία αποτελεί πλέον ένα asset της Frontex.

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες Αξιωματικοί είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί για μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα όπως και για Διεθνείς Οργανισμούς. Ο συνδυασμός επιχειρησιακής εμπειρίας, ακαδημαϊκού υποβάθρου και πειθαρχίας είναι αυτό που κάνει την διαφορά και το ζητούμενο για θέσεις ευθύνης.

Συνέχισε Δημήτρη να εκπροσωπείς την χώρα μας και τον Ελληνικό Στρατό, στο εξωτερικό.

Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και στην νέα σου καριέρα.