13.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ''Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε στον Έβρο...'' Τα συγχαρητήρια Φλώρου - Χουδελούδη σε...

”Τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε στον Έβρο…” Τα συγχαρητήρια Φλώρου – Χουδελούδη σε 12η Μεραρχία και 23 Ταξιαρχία

Του Ηλία Προύφα

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της 23ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Αλεξανδρούπολης, μία ξεχωριστή γιορτή. Πρόκειται για μία εκδήλωση που διοργάνωσε η 12η Μεραρχία – 23 Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, για τις οικογένειες και κυρίως τα παιδιά των στελεχών.

Εμπνευστές της ιδέας ο Διοικητής της 12ης Μεραρχίας, Υποστράτηγος Χρήστος Μπακιρτζής και ο Διοικητής της 23ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι οποίοι έχοντας την έγκριση του Σωματάρχη του Έβρου, Αντιστράτηγου Δημόκριτου Κωνσταντάκου και ακολουθώντας τις εντολές και κατευθύνσεις των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και ΑΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, για εξωστρέφεια , πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη γιορτή οικογένειας που έγινε ποτέ σε ακριτική περιοχή.

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, κυρίως τα μέλη των οικογενειών που συμμετείχαν, ανέφεραν στο kranosgr.com ”πως τέτοιο πράγμα δεν ξανάγινε στον Έβρο” και δεν έχουν άδικο. Τα πάντα ήταν τέλεια οργανωμένα από όλες τις μονάδες της 23 Ταξιαρχίας, η κάθε μία από τις οποίες είχε αναλάβει και από μία δράση.

Άφθονο φαγητό, μουσική και αθλητικές δραστηριότητες για τα παιδιά των στελεχών, τα οποία γνώρισαν από κοντά το χώρο εργασίας των γονέων τους.

Φυσικά, όπως διακρίνεται στις φωτό, την παράσταση έκλεψαν τα τεθωρακισμένα της 24 ΕΜΑ.

Τα συγχαρητήρια της ιεραρχίας για τους σχηματισμούς της Αλεξανδρούπολης, που ξέρουν εάν χρειαστεί να πολεμήσουν, αλλά ξέρουν και να διασκεδάζουν με τις οικογένειές τους, ήταν αναμενόμενα…