13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΔΚΤΗ 8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΔΚΤΗ 8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ

  ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Στρδο ‘’ΒΙΔΕΛΗ’’Λεωφόρος Δωδώνης 39,ΤΚ 45221email:[email protected] Ιωάννινα, 4 Απριλίου  2020

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

          Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, αποτελούμενη  από τον Πρόεδρο  και τον Γενικό Γραμματέα  της Ενωσης  συναντήθηκε με τον  Δκτη της 8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ  Ταξίαρχο κ Σιόρεντα Χρήστο .

              Στην συνάντηση συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά  και θέματα σε τοπικό επίπεδο που αφορούν το Στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στην περιοχή της Ηπείρου .Στον  κ.Δκτη της 8 Μ/Π ΤΑΞ δόθηκε η πρόσφατη  πρόταση της Ένωσης για προστασία του Στρατιωτικού προσωπικού από την πανδημία  καθώς και υπόμνημα με τοπικά ζητήματα ων Στρατιωτικών που υπηρετούν στην Ήπειρο και προτάσεις επίλυσής τους.

              Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Δκτη της 8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ  για το ενδιαφέρον του που δείχνει για τα προβλήματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους, καθώς και την πρόθεσή του για εξεύρεση λύσεων, αλλά και για την δέσμευσή του για την συνέχεια των επαφών μας.

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο
-Ο-Πρόεδρος  Θεοδώρου ΓεώργιοςΤαγματάρχης (ΠΖ)6937453787-Ο-Γενικός Γραμματέας  Στρατσιάνης ΠαναγιώτηςΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ)6936563126