13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ DEFENCE EXHIBITION ATHENS (DEFEA) 2021

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΜΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ DEFENCE EXHIBITION ATHENS (DEFEA) 2021

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) κ. Αναστάσιο Ροζολή,τον πρόεδρο της ROTAA.E.κ Γεώργιο Τσαούσογλου, και τον Διευθυντή Οργάνωσης της Έκθεσης DEFEA (ExhibitionManager) κ. Βασίλη Μπάρκα (ROTAA.E.).

            Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην επικείμενη αμυντική έκθεση DEFEA 2021 πουθαπραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Τρίτη 13 έως την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

            Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σπουδαιότητα διοργάνωσης τέτοιου υψηλού επιπέδου εκθέσεων αμυντικού υλικού,που αναδεικνύουν και προβάλλουν τις δυνατότητες της χώρας τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, καθόσον μέσω της DEFEA ανταλλάσσεται τεχνογνωσία και παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης για τις σύγχρονες εξελίξεις στον εν λόγω τομέα καθώς και προβολής του εκπαιδευτικού και επιχειρησιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.