13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΕΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ AHI ΝΙΚΟ ΛΑΡΥΓΓΑΚΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΕΕΘΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ AHI ΝΙΚΟ ΛΑΡΥΓΓΑΚΗ

Την Τετάρτη 05 Μαΐου 2021, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute – AHI) κ. Νίκο Λαρυγγάκη.

            Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις καθώς και στις επιπτώσεις τους στην ασφάλεια και στην σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Επιπρόσθετα αναφέρθηκαν και σε θέματα στα οποία είχε τοποθετηθεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην πρόσφατη συμμετοχή του στο διαδικτυακό σεμινάριο που είχε οργανώσει το ΑΗΙ (https://geetha.mil.gr/symmetochi-archigoy-geetha-se-webinar-toy-american-hellenic-institute/).

            Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μεταξύ άλλων εξήρε την συμβολή του πρόεδρου του ΑΗΙ στην ενίσχυση των Ελληνο – Αμερικανικών σχέσεωνενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σημαντικό ρόλο του Ινστιτούτου στην εκπαίδευση και την μόρφωση των νέων της ομογένειαςεπ’ αυτων, μέσω των δράσεων και διαδικτυακών σεμιναρίων (Webinar) που πραγματοποιεί.