13.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΣυνάντηση ΥΕΘΑ Ν. Δένδια με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στ....

Συνάντηση ΥΕΘΑ Ν. Δένδια με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στ. Κασσελάκη

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.  

Ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και Ναυάρχο ε.α. Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου Μανώλη Καπνισάκη, ενημερώθηκε στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ για τα ζητήματα Εθνικής Άμυνας και την επιχειρησιακή δομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην ενημέρωση παρέστησαν συγκεκριμένα από πλευράς πολιτικής ηγεσίας ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνιος Οικονόμου

Από πλευράς στρατιωτικής ηγεσίας παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Δημοσθένης Γρηγοριάδης.

Ακολούθησε η συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τον κ. Δένδια, στο γραφείο του Υπουργού.