13.3 C
Athens
Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣυνάντηση του ΔΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ. με την Χατζηκωνσταντίνου Ευφροσύνη, Υποψήφια Βουλευτή ΝΔ στο...

Συνάντηση του ΔΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ. με την Χατζηκωνσταντίνου Ευφροσύνη, Υποψήφια Βουλευτή ΝΔ στο Λάρισας

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.) στα νέα γραφεία της Ένωσης πραγματοποίησε η κα Χατζηκωνσταντίνου Ευφροσύνη Υποψήφια Βουλευτής Ν. Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία .

Η Λαρισαία πολιτικός είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Χρήστο Καρανάσιο, τον Αντιπρόεδρο κ. Λεωνίδα Κολονιώτη, τον ταμία κ. Δημήτρη Κυρίτση, τον Γενικό Γραμματέα  κ. Κωνσταντίνο Γώγο, τον Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Γίτσα, τα μέλη κ. Αντώνιο Στεργιούλα και κ. Χρήστο Κυρίτση.

Το προεδρείο ενημέρωσε την κ. Χατζηκωνσταντίνου για ζητήματα του κλάδου των εν ενεργεία στρατιωτικών και κυρίως για το ηλικιακό θέμα συνταξιοδότησης των Επαγγελματιών Οπλιτών.

Η κ. Χατζηκωνσταντίνου από την πλευρά της, συνεχάρη τον Πρόεδρο και την διοίκηση για το έργο της, τονίζοντας ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούν τους πυλώνες ασφάλειας και σταθερότητας για την πατρίδα μας, είναι εκείνοι που εγγυώνται το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τη νευραλγικότητα του επαγγέλματός τους.