13.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΣυνάντηση του ΔΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ. με την Μαρία Γιαννακού Λαζαρίδη, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος...

Συνάντηση του ΔΣ Ε.Σ.ΠΕ.Θ. με την Μαρία Γιαννακού Λαζαρίδη, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.) στα γραφεία της Ένωσης πραγματοποίησε η κα Μαρία Γιαννακού Λαζαρίδη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον κ. Αγοραστό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χρήστος Καρανάσιος, ο Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Κολονιώτης, ο ταμίας κ. Δημήτρης Κυρίτσης (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον κο Μαμάκο Αθ.- Η Λάρισα που μας αξίζει), ο Γενικός Γραμματέας κ.Κωνσταντίνος Γώγος, το μέλος κ. Xρήστος Κυρίτσης και ο επίτιμος Πρόεδρος της ΕΣΠΕΘ κ. Ηλίας Νατσιούλας.

Η κα Γιαννακού Λαζαρίδη, έχει διαίτερη αγάπη για τις ΕΔ, ως κόρη αποστράτου αξιωματικού της Αεροπορίας και εχει εξειδίκευση σε θέματα διαχείρισης καταστροφών. Είναι Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός, με Μsc “Ανάλυση και Διαχειριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών ¨του ΔΙ.ΠΑ.Ε, Msc “Συγχρονες Μεθόδους Οργάνωσης Παραγωγής & Βιομηχανικής Διοικησης, Υπέυθυνη του Αυτοτελούς Γραφείου Ακίνητης Περιουσίας & Υποδομών της Περ/κης Δ/νσης Θεσσαλίας ΔΥΠΑ (πρωην ΟΑΕΔ).

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία και το σημαντικό ρόλο των στελεχών των ΕΔ στην αντιμετώπιση των καταστροφών και στην αποκατάσταση των ζημιών, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τη νευραλγικότητα του επαγγέλματός τους.

Το προεδρείο ενημέρωσε την κ. Γιαννακού Λαζαρίδη και για τα ζητήματα του κλάδου των εν ενεργεία Στρατιωτικών.