13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣυνάντηση της ΕΣΠΕΕΣ με τον ΑΔΦ Σερρών

Συνάντηση της ΕΣΠΕΕΣ με τον ΑΔΦ Σερρών

Γνωρίζεται ότι αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ, συναντήθηκε με τον Α.Δ.Φ. Σερρών Σχη (ΠΖ) Σαρρή Αδάμ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σεεξαιρετικό κλίμα και το Σωματείο πραγματεύτηκεστοχευόμενα θέματα που απασχολούν τα εργαζόμενα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Τέθηκε αρχικώς το θέμα της ολοκληρωμένης επικοινωνίας και συνεργασίας των δύο μερών και  συμφωνήθηκαν προγραμματισμένες και έκτακτες συναντήσεις για άμεση επίλυση θεμάτων που αναφέρονται από τα Τακτικά Μέλη στην Ένωση.

Αναδείχθηκε η διευκόλυνση μέρους στρατιωτικού προσωπικού που αντιμετωπίζει αντικειμενικές δυσκολίες μετάβασης των παιδιών του στις σχολικές δομές για τη σχολική χρονιά 2022-2023.

Κατατέθηκε η ισοκατανομή υπηρεσιών για το σύνολο του προσωπικού του Ν. Σερρών κατ’ εφαρμογή των θεσμικών κειμένων και των υφιστάμενων διαταγών της υπηρεσίας.

Προσδιορίστηκε το θέμα συναδέρφων ειδικής κατάστασης, τα οποία διατρέχουν προβλήματα υγείας, καθώς και η διοικητική αντιμετώπισή τους βάσει των υφιστάμενων θεσμικών κειμένων.

Ζητήθηκε η διάθεση υπηρεσιακού λεωφορείου, για μετάβαση από Σέρρες-Σιδηρόκαστρο και αντίστροφα, για τους διαμένοντες στην πόλη των Σερρών.

Τέλος, το Σωματείο επισήμανε την ανάγκη περιοδικής διάθεσης ελεγκτή ιατρού από την πόλη των Σερρών στην πόλη του Σιδηροκάστρου.