13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣυνάντηση ΔΣ Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου με το Βουλευτή Άρτας Γκόκα Χρήστο

Συνάντηση ΔΣ Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου με το Βουλευτή Άρτας Γκόκα Χρήστο

Γνωρίζεται ότι αντιπροσωπεία του ΔΣ της  Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου συναντήθηκε την 15 Οκτωβρίου με τον Βουλευτή Άρτας κ Γκόκα Χρήστο . Συζητήθηκαν όλα τα θέματα των Στρατιωτικών της Ηπείρου άλλα και γενικότερα θέματα που αφορούν το σύνολο των Στρατιωτικών όπως η μοριοδότηση ,  το αμετάθετο με την συμπλήρωση 30 ετών ,η νυχτερινή αποζημίωση,η υηειονομική περίθαλψη ,  όπως και η κατάσταση στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού .

       Στον κ Βουλευτή δόθηκε μετά από παμψηφεί απόφαση του ΔΣ  αναμνηστική πλακέτα της Ένωσης για την διαρκή  στήριξή του στα προβλήματα των Στρατιωτικών και των οικογενειών τους γεγονός που έχει αποδείξει ο Βουλευτής  με τις συνεχείς ερωτήσεις-αναφορές στην Βουλή  μετά από επιστολές- ανακοινώσεις της ΕΣΠΕΗΠ τα τελευταία χρόνια    με αποτέλεσμα να έχουν αναδειχτεί αλλά και επιλυθεί σοβαρά προβλήματα των Στρατιωτικών της περιοχής .

              Τέλος η  Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζήτησε από τον κ Βουλευτή να μεταφέρει τις ευχές της Ένωσης για γρήγορη ανάρρωση   στην Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛΛ.  κ Γεννηματά  Φώφη στην δύσκολή μάχη που δίνει για την υγεία της .