13.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣυνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Διοργανωτές της Defea

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με Διοργανωτές της Defea

Την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2023, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τους Διοργανωτές της DefenceExhibitionAthens (DEFEA), τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού (ΣΕΚΠΥ) κ. Αναστάσιο Ροζολή, τον πρόεδρο της εταιρείας οργάνωσης εκθέσεων ROTA A.E. κ Γεώργιο Τσαούσογλου, τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αλέξιο Λαγουδάκη και τον ExhibitionManager της «DEFEA 2023» κ. Βασίλειο Μπάρκα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα αποτιμήθηκε η διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας «DEFEA 2023», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο 2023, ενώ οι διοργανωτές της εξέφρασαν τις θερμότατες ευχαριστίες τους για την σημαντικότατη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην απόλυτη επιτυχία της.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σπουδαιότητα διοργάνωσης τέτοιου υψηλού επιπέδου εκθέσεων αμυντικού υλικού, που αναδεικνύουν και προβάλλουν τις δυνατότητες της χώρας τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, καθόσον μέσω της DEFEA ανταλλάσσεται τεχνογνωσία και παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης για τις σύγχρονες εξελίξεις στον εν λόγω τομέα και αποκτά δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης η Εθνική Αμυντική Βιομηχανία (Δημόσια και Ιδιωτική), που αποτελεί έναν εκ των πρωτευόντων στόχων του ΓΕΕΘΑ, σε όλες τις προτάσεις του για τα αναπτυξιακά προγράμματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.