13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΣυγχαρητήρια! Δωρεά της εταιρείας KIBO Γ.ΓΛΕΝΤΟΣ ΑΒΕΕ το συντονιστικό κέντρο στις Καστανιές

Συγχαρητήρια! Δωρεά της εταιρείας KIBO Γ.ΓΛΕΝΤΟΣ ΑΒΕΕ το συντονιστικό κέντρο στις Καστανιές

Καστανιές Β. Έβρου – Ηλίας Προύφας

Αυτές είναι οι Ελληνικές επιχειρήσεις! Δωρεά της εταιρείας KIBO – Γ. ΓΛΕΝΤΟΣ ΑΒΕΕ, είναι ο οικίσκος – συντονιστικό κέντρο, που από χθες βράδυ έχει στηθεί στο Τελωνείο των Καστανιών Β. Έβρου, για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο οικίσκος έχει τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο και την λειτουργία του έχει αναλάβει η 3η Ταξιαρχία ΡΙΜΙΝΙ, με έδρα την Καβύλη.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει, μετά την Αστυνομία της Ελβετίας καθώς και τα κτίρια Πρεσβειών και Πρεσβευτικών κατοικιών ανά τον κόσμο, η εταιρεία ΚΙΒΟ – Γ. ΓΛΕΝΤΟΣ ΑΒΕΕ, είχε ξεκινήσει να προμηθεύει αλεξίσφαιρα φυλάκια και στο Στρατό Ξηράς και μάλιστα στις Καστανιές.

Η εταιρεία KIBO – Γ.ΓΛΕΝΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται από το 1997 στον χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής μεταλλικών προκατασκευασμένων οικίσκων για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. 

Οι κατασκευές είναι εντυπωσιακής αισθητικής, έχουν απαράμιλλη αντοχή στον χρόνο και εργονομική κατασκευή και χρησιμοποιούνται ήδη σε πολλούς τομείς εφαρμογών.  Έχουν τη δυνατότητα να στηρίζονται στα ελάχιστα δυνατά σημεία κατά την έδρασή τους στο έδαφός τους, γεγονός που τις κάνει να ανήκουν στην κατηγορία RTC (που σημαίνει Rough Terrain Cabins), με την ιδιότητά τους αυτή να οφείλεται στην στατική επάρκεια του σκελετού τους.  

Συγχαρητήρια στον επιχειρηματία Γ. Γλεντό, για την πρωτοβουλία του. Ελπίζουμε να βρεθούν μιμητές!

Ò