13.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣυγχαρητήρια ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κων. Φλώρου στους συμμετέχοντες στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ 23

Συγχαρητήρια ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κων. Φλώρου στους συμμετέχοντες στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ 23

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συγχαίρει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχε στην ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 23» με το ακόλουθο Σήμα του:

«Ολοκληρωθείσας της ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2023 και της επιτυχημένης κινητοποίησης και εξάσκησης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και όλων των αρμοδίων φορέων του ευρύτερου πολιτικού τομέα σε όλη την επικράτεια

Συγχαίρω θερμά

Άπαν το καθοιονδήποτε τρόπο εμπλακέν προσωπικό στην προετοιμασία -οργάνωση – έλεγχο – συντονισμό και εκτέλεση αυτής της εξαιρετικά σημαντικής και εθνικά επωφελούς ευρείας κλίμακος διακλαδικής και διυπηρεσιακής άσκησης των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ανεδείχθη για ακόμη μία φορά, πολλοστή, ο άρτιος επαγγελματισμός, το υψηλό ηθικό, η προσήλωση στο καθήκον και η πίστη στον σκοπό και στην αποστολή που σε συνδυασμό με την ευρηματικότητα, προσαρμοστικότητα και ευελιξία των δυνάμεων οδηγούν και άγουν στην συνισταμένη απαιτούμενη ισχύ πάσης φύσεως προς αντιμετώπιση των προκλήσεων και απειλών.

Υψηλή επιχειρησιακή ετοιμότητα, εκπαίδευση, πειθαρχία, διακλαδική και διυπηρεσιακή συνεργασία υψηλού επιπέδου οδηγούν μετά βεβαιότητας στο επιζητούμενο αποτέλεσμα.

                                                Συνεχίστε έτσι

Η επιτυχής εκτέλεση της ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ μεσούσης της δυσχερούς καταστάσεως στην Θεσσαλία, αλλά και σ’ άλλα μέρη της Ελλάδος, όπου οι Ένοπλες Δυνάμεις επιχειρούν επί μακρόν προς βοήθεια των πληγέντων συμπολιτών μας καταδεικνύει και αποδεικνύει ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θέλουν και δύνανται να είναι παντού. Και είναι.

Ιδιαιτέρως θέλω να εξάρω την ενεργό συμμετοχή των Εθνοφυλάκων στην ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2023, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση κυριολεκτικά στον «υπέρ βωμών και εστιών» αγώνα για την προάσπιση της Πατρίδος.

Είμαι υπερήφανος για εσάς! Εύγε!»