13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣυγκίνηση! Πολίτες με δάκρυα στα μάτια ευχαριστούν τις Ένοπλες Δυνάμεις

Συγκίνηση! Πολίτες με δάκρυα στα μάτια ευχαριστούν τις Ένοπλες Δυνάμεις

Του Ηλία Προύφα

Πολύτιμη για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε η συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων, στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας ”ΕΛΠΙΔΑ”, που πλήττει της χώρα μας και κυρίως το Λεκανοπέδιο Αττικής και την Εύβοια.

Σε χρόνο ρεκόρ μηχανοκίνητα και πεζοπόρα τμήματα του Στρατού, που κλήθηκαν από την πολιτική προστασία να συνδράμουν, βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές όπου επιχειρούν μέχρι και αυτή την ώρα.

Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί μία έκτακτη σύσκεψη στο Πεντάγωνο με τον ΥΦΕΘΑ Νίκο Χαρδαλιά , δύο έκτακτες συσκέψεις στην Πολιτική Προστασία, με τη συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος μαζί με τους επιτελείς του ανέλαβε τον επιτυχή συντονισμό από πλευράς ΕΔ και αρκετές συσκέψεις στο ΓΕΕΘΑ και τα ΓΕ για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Εκτός από τα μέσα μεταφοράς προσωπικού, τα εκσκαπτικά μηχανήματα, τα φορτηγά, τα εκχιονιστικά γκρέϊντερ, οι Ένοπλες Δυνάμεις βρέθηκαν με πεζοπόρα τμήματα δίπλα στους εγκλωβισμένους συμπολίτες τόσο στην Αττική Οδό, αλλά και άλλους δρόμους της πρωτεύουσας, προσφέροντας φαγητό, νερό, κουβέρτες, ρούχα, ακόμα και καύσιμα.

Δεν είναι λίγα τα ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια που με δάκρυα στα μάτια, εγκλωβισμένοι συμπολίτες μας, απευθύνουν στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων!

Δείτε νέες φωτό και βίντεο!