13.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΣτο...στρατηγείο της Καβάλας

Στο…στρατηγείο της Καβάλας

Του Ηλία Προύφα

Τριήμερη περιοδεία στην εκλογική του περιφέρεια, το νόμο Καβάλας, θα πραγματοποιήσει από αύριο Παρασκευή, έως και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα έχει σειρά επαφών με φορείς της πόλης και της περιφερειακής ενότητας, αλλά κυρίως με πολίτες της Καβάλας.

Ήδη τα ραντεβού, έχουν αρχίσει να κλείνονται με απλούς κατοίκους της περιοχής που θέλουν να συναντήσουν τον Υπουργό και δεν είναι λίγα…

Τώρα όσον αφορά τα εθνικά θέματα και τα του υπουργείου εθνικής άμυνας, αυτά σε καμία περίπτωση δεν πάνε πίσω, αφού ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, έχει μετατρέψει το γραφείο και το σπίτι του στην Καβάλα, σε δεύτερο ”στρατηγείο”.

Όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις του στην περιοχή, βρισκόταν με το ”όπλο παρά πόδα”, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Η ανοιχτή επικοινωνία με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανή, το Γενικό Γραμματέα Αντώνη Οικονόμου και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ήταν και είναι στην ημερήσια διάταξη.

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που στις επισκέψεις του στην Καβάλα, μεταβαίνει πάντα μαζί του ο εξ απορρήτων, Διευθυντής του Πολιτικού του γραφείου Θανάσης Βάλαρης και ενίοτε και ο Διευθυντής Ενημέρωσης Μάνος Πιτσιδιανάκης.

Άριστος γνώστης στα των Ενόπλων Δυνάμεων και γενικότερα του ΥΠΕΘΑ, ο πιο πιστός συνεργάτης του Νίκου Παναγιωτόπουλου, απόστρατος αξιωματικός της ΠΑ, Θανάσης Βάλαρης, είναι ένα κεφάλαιο από μόνος του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφού ως Διευθυντής του Υπουργού, συντονίζει και ”τρέχει” σύμφωνα με τις αρμοδιότητές του επιτυχώς, πολλά θέματα του Πενταγώνου.

Το…στρατηγείο της Καβάλας σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα!