13.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣτο ΚΕΤΧ Βουλευτές της ΝΔ και του ΚΚΕ

Στο ΚΕΤΧ Βουλευτές της ΝΔ και του ΚΚΕ

Με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους, επισκέφθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα το στρατόπεδο του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤΧ) δυο βουλευτές Αχαΐας για ενημέρωση: ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Αντρέας Κατσανιώτης και ο βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και μέλος της ΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Συναντήθηκαν με τον Διοικητή του ΚΕΤΧ ταξίαρχο Στυλιανό Καλαϊτζίδη και ενημερώθηκαν για την κατάσταση και το έργο του Κέντρου, όσον αφορά την εκπαίδευση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και των στρατευμένων.

Στη συνέχεια και οι δυο βουλευτές επισκέφθηκαν το γραφείο του Σωματείου του πολιτικού προσωπικού και τους έγινε ενημέρωση από μέλη του Δ.Σ. με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό του Απόστολο Κόγκα για τα προβλήματα του ΚΕΤΧ σαν μονάδα και του πολιτικού προσωπικού ιδιαίτερα. Περισσότερο βάρος δόθηκε στα θέματα της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στις ελλείψεις σε προσωπικό και τονίστηκε ότι το ΚΕΤΧ θα μπορούσε να συμβάλλει, με το ανάλογο προσωπικό, συνολικότερα στην αναβάθμιση της Τεχνικής Εκπαίδευσης. Και οι δυο βουλευτές δήλωσαν ότι θα αναδείξουν τα επιμέρους προβλήματα που απασχολούν το πολιτικό προσωπικό του ΚΕΤΧ.