13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΣτο εμβολιαστικό κέντρο στη ΔΕΘ ο ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς – Συνομίλησε με...

Στο εμβολιαστικό κέντρο στη ΔΕΘ ο ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιάς – Συνομίλησε με προσωπικό και πολίτες

Το mega εμβολιαστικό κέντρο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη και τις επισκέψεις του σε στρατιωτικές μονάδες, ο κ. Χαρδαλιάς βρέθηκε και στο εμβολιαστικό κέντρο της Έκθεσης.

Ο ίδιος συνομίλησε με στρατιωτικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει καθημερινά τη “μάχη” στην εκστρατεία του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Ο Υφυπουργός είχε συνομιλίες με τους νοσηλευτές και γιατρούς για την πορεία των εμβολιασμών στη Θεσσαλονίκη, μίλησε με στρατιώτες αλλά και πολίτες που βρίσκονταν εκεί ώστε να εμβολιαστούν.

Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς έδωσε θερμές ευχές για τη νέα χρονιά σε όλο το προσωπικό. https://www.youtube.com/embed/qpVyZ5_O8M0?feature=oembed

Ακολούθως, ο Υφυπουργός Άμυνας μίλησε για τους ρυθμούς του εμβολιασμού στη χώρα και την βοήθεια που παρείχαν οι ένοπλες δυνάμεις στο εμβολιαστικό πρόγραμμα: “Ένας χρόνος επιχείρηση “ελευθερία”. Οι ένοπλες δυνάμεις κράτησαν κρατήσαν όρθια τη χώρα μπροστά σε μία εξαιρετικά δύσκολη, παγκόσμια συγκυρίαανέφερε αρχικά. “Από κάθε σημείο της χώρας, η μεταφορά των εμβολίων και οι εμβολιασμοί έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται από στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Έδειξαν ότι είναι κοντά στην κοινωνία και η συμμετοχή τους στο εμβολιαστικό πρόγραμμα ήταν εξαιρετική. Από πλευράς της πολιτικής ηγεσίας τους εκφράζω τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη, για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν“.

“¨Οι ένοπλες δυνάμεις έτοιμες να προασπίσουν τα ιεραρχικά μας δικαιώματα”

Μιλώντας για τις επισκέψεις του σε ακριτικά νησιά ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε: “Στο πλαίσιο του οδοιπορικού σε κάθε σημείο της χώρας το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: εργαζόμαστε για την ειρήνη, με προσήλωση στο διεθνές δίκαιο. Εξοπλίζουμε τη χώρα μας για να παραμείνει πρωταγωνίστρια σε ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον. Όποτε κι αν χρειαστεί τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων θα προασπίσουν τα ιεραρχικά μας δικαιώματα. Μόνο τιμή, σεβασμός κι ευγνωμοσύνη για τις ένοπλες δυνάμεις“.