13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣτο Δρομοκαΐτειο ο 47χρονος που όρμησε στην είσοδο της 116 ΠΜ

Στο Δρομοκαΐτειο ο 47χρονος που όρμησε στην είσοδο της 116 ΠΜ

Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι, ωστόσο δεν κινήθηκε απειλητικά προς κάποιον…

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγείται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, ο 47χρονος που προκάλεσε πανικό στη 116 ΠΜ στον Άραξο τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν με το αυτοκίνητό του προσέκρουσε στην πύλη της στρατιωτικής μονάδας.

Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι, ωστόσο δεν κινήθηκε απειλητικά προς κάποιον…

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 6/6/2022 σήμανε συναγερμός στην 116 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) στον Αραξο Δυτικής Αχαΐας από την παρουσία αυτοκινήτου έξω από την είσοδο της στρατιωτικής μονάδας.

Αμεσα κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατάληπτα πράγματα. Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5 το πρωϊ και τότε ο άνδρας απροειδοποίητα έθεσε σε λειτουργία του αυτοκίνητό του και, αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς, κατάφερε να φθάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα να «καρφώσει» το όχημα στην πόρτα του.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr