13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣτοχοποίηση στελεχών της καταγγέλλει η ΠΟΜΕΝΣ στη συνάντηση με το ΣΥΡΙΖΑ

Στοχοποίηση στελεχών της καταγγέλλει η ΠΟΜΕΝΣ στη συνάντηση με το ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                 Η ΠΟΜΕΝΣ στα πλαίσια της ενημέρωσης και συνεργασίας με όλους τους Βουλευτές των κομμάτων της Βουλής, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση στην Βουλή των Ελλήνων, με την Βουλευτή Άρτας, Γραμματέα Κ.Ο. ΣΎ.ΡΙΖ.Α. και πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη.

                 Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας ανέλυσε προβλήματα των εν ενέργεια στρατιωτικών όπως την εξαγορά της μάχιμης πενταετίας, το συνταξιοδοτικό με την κατάργηση των ηλικιακών ορίων, την αποζημίωση της νυχτερινής απασχόλησης, το στεγαστικό. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο της Γραμματείας Ισότητας Φύλων καθώς και στην στοχοποίηση που δέχθηκαν για την συνδικαλιστική τους δράση η Γραμματέας Ισότητας Φύλων και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της συμβουλευτικής επιτροπής του ΕΦΚΑ.    

                 Από την πλευρά της η πρώην Υπουργός,  τόνισε το σημαντικό ρόλο που έχει η συνδικαλιστική εκπροσώπηση για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων και εξέφρασε την στήριξή της, στους συναδέλφους που στοχοποιήθηκαν.

                 Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε άριστο κλίμα και δόθηκε αμοιβαία υπόσχεση για μελλοντικές επαφές, που θα έχουν ως γνώμονα, το συμφέρον των συναδέλφων μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
  
Δημήτριος Ρώτας Ασμχος (ΥΔΚ)Γεώργιος Θεοδώρου Τχης (ΠΖ)