13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣτον Έβρο Στεφανής - Φλώρος

Στον Έβρο Στεφανής – Φλώρος

Του Ηλία Προύφα

Μεγαλοβδομάδα επίσημων ”χακί” επισκέψεων για τις μονάδες και τους σχηματισμούς του Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, αύριο Μ. Δευτέρα και μεθαύριο Μ. Τρίτη, θα βρίσκεται στην περιοχή, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος πιθανότατα, κατά την προσφιλή του τακτική, θα διανυκτερεύσει σε φυλάκιο του ποταμού Έβρου.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, εκτός από τις επισκέψεις σε μονάδες και φυλάκια, για ανταλλαγή ευχών με τα στελέχη, θα έχει επαφές επαφές με εκκλησιαστικούς φορείς και τοπικούς παράγοντες της περιοχής.

Τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά την ολοκλήρωση της διήμερης περιοδείας του ΥΦΕΘΑ Στεφανή, θα βρίσκεται στην περιοχή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος με τη σειρά του θα μεταβεί σε σχηματισμούς της περιοχής καθώς και σε μονάδες και φυλάκια του ποταμού Έβρου.

Εκτός από την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών, ο Στρατηγός Φλώρος θα ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα και κυρίως στο βόρειο Έβρο, με τις συχνές απόπειρες λαθροεισβολών από την Τουρκία, θα συνομιλήσει με Διοικητές και στελέχη, δίνοντας τις δικές του εντολές και κατευθύνσεις.