13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣΣτιγμές ανάπαυλας πριν τη ''χακί'' μάχη για τον ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιά

Στιγμές ανάπαυλας πριν τη ”χακί” μάχη για τον ΥΦΕΘΑ Ν. Χαρδαλιά

Του Ηλία Προύφα

Στιγμές ανάπαυλας για το νέο Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, αυτή την ώρα στην Κυπαρισσία, τις οποίες δικαιούται και με το παραπάνω. Βέβαια, όπως διακρίνουμε στην αποκλειστική φωτό του kranosgr, τον καφέ του δεν πρόκειται να τον απολαύσει, αφού τα τηλέφωνα χτυπούν συνεχώς, τόσο από το ΥΠΕΘΑ, αλλά και από το ”ακέφαλο” μέχρι στιγμής, υπουργείο πολιτικής προστασίας.

Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς μαζί του, είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, είναι ο άνθρωπος που με επιτυχία αναβάθμισε την πολιτική προστασία της χώρας, σηκώνοντας το μεγαλύτερο βάρος της πανδημίας, των φυσικών καταστροφών και όχι μόνο.

Πλέον στη χώρα μας έχουμε ενεργή πολιτική προστασία και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος μετά την πρώτη ενημέρωση που είχε προχθές στο ΥΠΕΘΑ, από το Στρατηγό Φλώρο και τη συνάντηση με το Γ.Γ. Αντώνη Οικονόμου και τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων, είναι έτοιμος να ριχτεί και στη ”χακί” μάχη.

Έχοντας άριστη σχέση με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, θα αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο στη Μεσογείων, προς όφελος της Εθνικής μας Άμυνας.

Οι εξελίξεις στον Έβρο με το μεταναστευτικό τρέχουν, τα στρατιωτικά νοσοκομεία ετοιμάζονται να ριχτούν και πάλι δυναμικά στη μάχη της πανδημίας και ο Νίκος Χαρδαλιάς ως ΥΦΕΘΑ, είναι έτοιμος να αφήσει και το δικό του στίγμα…