13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣτη Νίσυρο ο Αντιστράτηγος Φλάρης

Στη Νίσυρο ο Αντιστράτηγος Φλάρης

Δύο υψηλόβαθμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων επισκέφθηκαν τη Νίσυρο σε διάστημα μιας εβδομάδας στο πλαίσιο της επιθεώρησης της μονάδας ΔΑΝ Νισύρου. Πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου όπου τους δέχθηκε ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος.

Τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Φλάρη, δέχτηκε ο Δήμαρχος το πρωί της Παρασκευής 18 Ιουνίου 2021.

Τον  Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, Αντιστράτηγο  κ.  Άγγελο Ιλαρίδη, δέχτηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Ιουνίου 2021.

Παρόντες  και στις δύο επισκέψεις ήταν ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Πεζικού κ.  Τριαντάφυλλος Θεοδόσιος, ο Διοικητής ΔΑΝ Νισύρου  Αντισυνταγματάρχης  κ. Αντώνιος Καμπίλαυκος  και ομάδα αξιωματικών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος  ενώ επισημάνθηκε η άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Νισύρου και της ΔΑΝ Νισύρου σε όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν και το  υψηλό φρόνημα του Ελληνικού Στρατού στην παραμεθόριο γραμμή.

Ο Δήμαρχος Νισύρου τους προσέφερε συμβολικά ως  δώρο τρισδιάστατη μικρογραφία του ηφαιστείου ενώ  και παράλληλα δέχτηκε αναμνηστικές  τιμητικές πλακέτες.

 Πηγή:www.dimokratiki.gr