13.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣτην 130 Σμηναρχία Μάχης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός...

Στην 130 Σμηναρχία Μάχης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κων. Φλώρος

Στην 130 Σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο βρέθηκε ανήμερα των Θεοφανείων ο πρωθυπουργός και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά στις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας που υπερασπίζονται καθημερινά την πατρίδα και τους ευχαρίστησε για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για τη λειτουργία της 130ΣΜ της Πολεμικής Αεροπορίας, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον διοικητή της, Σμήναρχο Γρηγόρη Καραμπιτιάνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε το αίτημα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ του νησιού για ένα μικρότερο ασθενοφόρο που θα μπορεί να μπαίνει στους στενούς δρόμους των χωριών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το οινοποιείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου και ένα από τα πολλά και αξιόλογα οικογενειακά οινοποιεία του νησιού.

Δείτε το βίντεο του MEGA: