13.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘΡΗΣΚΕΙΑΣτελέχη του Στρατού Ξηράς και της Πυροσβεστικής στον εορτασμό της Παναγίας ...

Στελέχη του Στρατού Ξηράς και της Πυροσβεστικής στον εορτασμό της Παναγίας Ακρωτηριανής Σερφιώτισσας Θεραπεύτριας

Του Ηλία Προύφα

Με τη συμμετοχή αρκετών στελεχών του Στρατού Ξηράς και του Πυροσβεστικού Σώματος, πραγματοποιήθηκε και φέτος στη νήσο Σέριφο, η εορταστική εκκλησιαστική πανήγυρη, προς τιμήν της Παναγίας Ακρωτηριανής Σερφιώτισσας Θεραπεύτριας.

Ανάμεσα στους πιστούς και η Ανθυπασπιστής της Αεροπορίας Στρατού, Βασιλική Πλεξίδα, η οποία είχε διασωθεί από την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου Χιούι, στο Σαραντάπορο Ελασσόνας το 2017.

Όπως ανέφερε σε μήνυμά της:

Στις 13/2/2023 ημέρα Δευτέρα μας αξίωσε ο Θεός να εορτάσουμε την λαμπρή Πανήγυρη Της Παναγίας μας Ακρωτηριανής Σερφιώτισσας Θεραπεύτριας όπου ετελέσθη στην Ιερά Μονή Της η ευχαριστήρια Θεία Λειτουργία δια την διάσωση μου από την πτώση του ελικοπτέρου στις 19/4/2017 στο Σαραντάπορο Ελασσόνας καθώς και την πλήρη και ταχεία ανάρρωση μου!!!

Ιδιαίτερη τιμή και χαρά, μας χάρισαν με την παρουσία τους αρκετοί Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς, καθώς και του Πυροσβεστικού Σώματος όπου υπερέβησαν πολλά εμπόδια λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών καθότι οι περισσότεροι διαμένουν στην βόρεια Ελλάδα. Επίσης παρέστησαν πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία του νησιού της Σερίφου. Εύχομαι εκ βάθους καρδίας η Χάρις της Παναγίας μας να ενδυναμώσει την πίστη μας που είναι το αήττητο όπλο μας ώστε να αντιμετωπίσουμε τα έσχατα γεγονότα τα οποία ήδη βιώνουμε και να εκπληρώσει τις αιτήσεις όλων μας προς πνευματική ωφέλεια δια την σωτηρία των ψυχών ημών!!! Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των συναδέλφων Ηρώων!!!