13.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣτελέχη του ΣΞ, απέτρεψαν δυο μεγάλες πυρκαγιές σε Σάμο και Θεσσαλονίκη. Χρήματα...

Στελέχη του ΣΞ, απέτρεψαν δυο μεγάλες πυρκαγιές σε Σάμο και Θεσσαλονίκη. Χρήματα θα πάρουν;;;

Του Ηλία Προύφα

Απέδωσαν τα έκτακτα μέτρα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, για τη δασοπροστασία, με την ενίσχυση της επιτήρησης με εναέρια μέσα και την αποστολή δασοπεριπόλων με στελέχη κυρίως του Στρατού Ξηράς.

Η συνδρομή των γυναικών και ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλευρό της πολιτικής προστασίας και των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των εθελοντών, είναι καταλυτική.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kranosgr.com, τις τελευταίες ημέρες στελέχη του Στρατού, απέτρεψαν δύο πυρκαγιές που θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικά αποτελέσματα.

Η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στο στρατόπεδο ΗΡΑΙΟΥ της Σάμου και κατασβέστηκε από στελέχη του 298 Μηχανοκίνητου Τάγματος και η δεύτερη στην περιοχή της νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης, η οποία εντοπίστηκε και κατασβέστηκε έγκαιρα από περίπολο του Γ’ΣΣ.

Η στρατιωτική ηγεσία και όλα τα στελέχη έκαναν το χρέος τους απέναντι στην πολιτεία, συνδράμοντας υπέρ του κοινωνικού συνόλου.

Απομένει να δούμε αυτοί οι άνθρωποι που φυλάγουν σύνορα και σβήνουν φωτιές πότε θα ανταμειφθούν οικονομικά από την πολιτεία, έστω και με τα 600 ευρώ όπως είχαν λάβει οι συνάδελφοί τους των Σωμάτων Ασφαλείας…