13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣτα ''κάγκελα'' ΕΠΟΠ με την απάντηση του Υπουργείου Εργασίας για το συνταξιοδοτικό....

Στα ”κάγκελα” ΕΠΟΠ με την απάντηση του Υπουργείου Εργασίας για το συνταξιοδοτικό. Τεράστιο το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση

(Φωτό αρχείου)

Του Ηλία Προύφα

Στα ”κάγκελα” Επαγγελματίες Οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων, με την απάντηση του Υπουργείου Εργασίας, για το συνταξιοδοτικό.

Σύμφωνα με το παρακάτω έγγραφο – απάντηση του Υπουργείου Εργασίας στην ΠΟΜΕΝΣ, η οποία ανέδειξε το θέμα των χιλιάδων στελεχών, οι Επαγγελματίες Οπλίτες που συμπληρώνουν το 50ο έτος της ηλικίας τους θα αποστρατεύονται χωρίς προηγούμενη κρίση με απόφαση του Αρχηγού του οικείου κλάδου, εντός ενός μήνα από τη συμπλήρωση του ορίου ηλικίας.

Το θέμα έχει πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις από τα χιλιάδες στελέχη Επαγγελματίες Οπλίτες και τις οικογένειές τους, ενώ το πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση, από το συγκεκριμένο ”χακί” θεσμό, αναμένεται να είναι τεράστιο.

Το πρωί της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8.30 – 9, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Ρόδου – Γραμματέας Θεμάτων ΕΠΟΠ της ΠΟΜΕΝΣ, θα παραχωρήσει σημαντική συνέντευξη στο κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ Νοτίου Αιγαίου, για το θέμα.

Η συνέντευξη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και τα στελέχη από όλη την Ελλάδα, μπορούν να την ακούσουν κάνοντας κλικ ΕΔΩ