13.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΣτήριξη πολιτών στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Επίτιμο ΑΓΕΑ, Πτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη

Στήριξη πολιτών στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Επίτιμο ΑΓΕΑ, Πτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη

Με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής και των Αγίων ημερών του Πάσχα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, πρώην αρχηγός ΓΕΑ, Γιώργος Μπλιούμης και η σύζυγός του Μαίρη άνοιξαν το σπίτι τους και δέχθηκαν ευχές από Λαρισαίους.

Διακρίναμε τον βουλευτή της ΝΔ, Χρήστο Κέλλα, τον δήμαρχο Λαρισαίων Θανάση Μαμάκο, τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας Κώστα Τζανακούλη, το στέλεχος της Ε.Ε., Δημοσθένης Μαμμωνάς, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας Βασιλική Ζιάκα, η διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας Χρύσα Βουλγαράκη, η πρόεδρος της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λάρισας Ελένη Ξυνοπούλου, πολλοί επιχειρηματίες και φίλοι του ζευγαριού.

“Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία και τις εγκάρδιες ευχές όλους όσοι βρεθήκατε χθες στην οικία μας επ’ ευκαιρία της εορτής του Τροπαιοφόρου και Δρακοκτόνου Αγίου Γεωργίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και για τα αμέτρητα μηνύματα ευχών για επιτυχία στις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου που συνοδεύονταν από ένθερμες δηλώσεις εμπιστοσύνης.

Μετά τιμής

Γιώργος – Μαίρη Μπλιούμη”