13.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΙΑΦΟΡΑΣτήριξη ένστολου προσωπικού στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Β. Δελησταμάτη

Στήριξη ένστολου προσωπικού στον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Β. Δελησταμάτη

Του Ηλία Προύφα

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ο οποίος είναι εκ νέου υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, συγκεντρώνει μια μεγάλη δυναμική.

Αυτό εκτός από την ισχυρή προσωπικότητα του ίδιου και το έργο που έχει επιτελέσει, οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στους συνεργάτες που έχει επιλέξει να έχει δίπλα του.

Ένας από αυτούς είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Β. Δελησταμάτης, ο οποίος κατέρχεται και πάλι υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Με καταγωγή από την περιοχή του Σουφλίου, θεωρείται ως ένα από τα ”δυνατά χαρτιά” του Χρήστου Μέτιου, ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο Β. Δελησταμάτης, δε θα ενισχύσει το συνδυασμό με αθρόες ψήφους , μόνο λόγω του πόστου που του έχει ανατεθεί, ως Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης, αλλά και λόγω του ανιδιοτελούς χαρακτήρα και της κοινωνικής προσφοράς του προς κατοίκους του Έβρου.

Ανάμεσα σε αυτούς που θα τον στηρίξουν και δεν θα είναι λίγοι (θυμηθείτε το), βρίσκονται στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας, που διαμένουν και υπηρετούν στον ακριτικό Έβρο, τα οποία στηρίζει, σε προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.

Θα είναι ευτύχημα ο Β. Δελησταμάτης, να εκλεγεί και πάλι!