13.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣτέλλα Μπίζιου στον ΑΓΕΕΘΑ: Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας, ασφάλειας και συνεργασίας...

Στέλλα Μπίζιου στον ΑΓΕΕΘΑ: Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας, ασφάλειας και συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή μας

«Κάθε μου συνάντηση με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό κ. Κωνσταντίνο Φλώρο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μου στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Με τον Στρατηγό κ. Κωνσταντίνο Φλώρο έχουμε συχνή επικοινωνία και τον ευχαριστώ που για μια ακόμη φορά με υποδέχθηκε στο γραφείο του και με ενημέρωσε για τα κρίσιμα ζητήματα της εθνικής μας άμυνας».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, αμέσως μετά τη συνάντηση της με τον Στρατηγό κ. Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως οι προκλήσεις άμυνας και ασφάλειας στον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου,στο σύγχρονο πολύπλοκο και ασταθές περιβάλλον, καθώς και η πορεία υλοποίησης των στόχων του εθνικού αμυντικού προγράμματος που έχει θέσει η χώρα.

Ο ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων στην προσπάθεια της χώρας μας για την διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή είναι πλέον αναβαθμισμένος μετά από τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα και την ενίσχυση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, που υλοποίησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας, ασφάλειας και συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή μας. Διαθέτουμε μεν ισχυρή αποτρεπτική δύναμη,η Ελλάδα όμως δεν προκαλεί και σταθερά επιδιώκει σχέσεις σταθερότητας και ειρήνης τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου», τόνισε η κα Μπίζιου.