13.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣτέλεχος: ''Μέσα Μαΐου και δεν έχουμε πληρωθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου''

Στέλεχος: ”Μέσα Μαΐου και δεν έχουμε πληρωθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου”

(Φωτό αρχείου)

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

Κύριοι του Kranosgr,
Καταρχήν σας ευχαριστώ που πάντα εκφράζεται τις απόψεις και τις θέσεις των στελεχών και αναλύεται τα θέματα που μας απασχολούν.

Θέλω έτσι να αναφερθώ και στο θέμα της υλικής ανταμοιβής των στελεχών που με τεράστια προσπάθεια υπερασπίστηκαν τα σύνορα κατά την κρίση του μεταναστευτικού.

Η κυβέρνηση και ηγεσία των Ε.Δ. δηλώνει ότι τα στελέχη θα πάρουν τα ποσά που δικαιούνται και έτσι ουσιαστικά αποκλείουν κάποια επιπρόσθετη αμοιβή για τις επιπλέον ώρες που στα στελέχη σε δύσκολες συνθήκες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Ούτε όμως αυτά τα αναδρομικά λαμβάνουμε.

Έχουν φτάσει μέσα Μαΐου και ακόμα δεν έχουμε πληρωθεί την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου.

Δύο μήνες δηλαδή μετά και ακόμα τίποτα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στα στελέχη που υπηρετούμε στον Έβρο.

Δεν λάβαμε δώρο Πάσχα όπως άλλοι, δεν λάβαμε επιπλέον αμοιβή ως επιβράβευση, δώσαμε λεφτά που δεν μας περίσσευαν για να αγοράσουμε ατομικό εξοπλισμό (εξαρτήσεις) γιατί αποδείχτηκε στην πράξη ότι αυτές που έχει ο Ε.Σ. είναι μη πρακτικές.

Οι Ε.Δ. δεν θα σταματήσουν ακόμα και αν μείνουμε απλήρωτοι, να υπερασπίζονται την πατρίδα μας. Όμως με αυτή την εικόνα δεν θα υπάρχει κίνητρο για τους νέους ανθρώπους να ακολουθήσουν την στρατιωτική σταδιοδρομία.

Ελπίζω να το καταλάβουν οι αρμόδιο τώρα που οι Ε.Δ. έδειξαν πέρα κάθε αμφιβολίας την αξία τους.
Με εκτίμηση,Χ.Π.