13.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙΣΟΚ! Πέθανε ξαφνικά την ώρα που χόρευε στη ΛΕΘ ΚΩ ο 62χρονος...

ΣΟΚ! Πέθανε ξαφνικά την ώρα που χόρευε στη ΛΕΘ ΚΩ ο 62χρονος Πρόεδρος της τοπικής ΕΑΑΣ Ιάκωβος Φλεριανός

Ισχυρό σοκ προκάλεσε χτες βράδυ, εν μέσω εορταστικών εκδηλώσεων, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού ο οποίος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης,  στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Όπως έγινε γνωστό του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, όμως έπειτα από λίγα λεπτά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς, σε ηλικία 62 ετών.

Ένας άξιος και ικανότατος αξιωματικός του στρατού ο οποίος διετέλεσε Διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ.

Άνθρωπος του καθήκοντος, αξιοπρεπής,  σοβαρός, ευγενικός, ήρεμος, διακριτικός, μετρημένος.

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και Πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των ενόπλων δυνάμεων.

Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της σε ΔΣ επιτροπών, οργανισμούς και επιχειρήσεις του δήμου.

Με καταγωγή από τη Νάξο, παντρεμένος με την Δασκάλα Χρύσα Πασπαρά και πατέρας δύο πολύ αξιόλογων αγοριών, έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στην Κω.

Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για την ποιότητα του ως ανθρώπου και αξιωματικού.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένοι οι φίλοι και συνάδελφοί του αλλά και οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών που παρευρέθηκαν στην χτεσινή εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια, τη σύζυγο, τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς.

ΠΗΓΗ: https://aegeanews.gr

http://www.platy-kalamatas-messinias.gr