13.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣΟΑ SEEBRIG - ΚΕΔΑ ΠΑ πορείες αντίθετες

ΣΟΑ SEEBRIG – ΚΕΔΑ ΠΑ πορείες αντίθετες

Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr:

Καλημέρα σας, είχα στείλει το κείμενο “Ο Ξεριζωμός των στελεχών της ΠΑ στα χρόνια του COVID 19” και σας ευχαριστώ που δείξατε ενδιαφέρον και το κοινοποιήσατε. Με αφορμή το άρθρο σας με τίτλο “Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ΓΕΣ : Δώστε τα ΣΟΑ της SEEBRIG σε στελέχη της 1ης στρατίας”.

Σύμφωνα με το άρθρο σας ο υπουργός εθνικής άμυνας, πιστός στο δόγμα “στηρίζουμε τα στελέχη και τις οικογένειες τους ζήτησε απο το ΓΕΣ να δοθούν 34 νέα στρατιωτικά οικήματα στα στελέχη του στρατού ξηράς της φρουράς Λάρισας”.

Γιατί ο κύριος Παναγιωτόπουλος δεν δίνει εντολή και στον αρχηγό της πολεμικής αεροπορίας Αντιπτέραρχο Μπλιούμη Γεώργιο να επιτρέψει επιτέλους στα στελέχη της ΠΑ και τις οικογένειες τους να επισκέπτονται τα ΚΕΔΑ όπως γινέται και στα θέρετρα των άλλων κλάδων?

Ως πότε τα ΚΕΔΑ θα βρίσκονται υπο καθεστώς ομηρίας ? Μήπως περιμένουν να πάει Σεπτέμβριος για να τα ανοίξουν? Μήπως ενοχλούνται οι πυρόπληκτοι απο τους δικαιούχους?

Ο κύριος Παναγιωτόπουλος και ο κύριος Μπλιούμης δεν θεωρούν ότι έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα το θέμα των ΚΕΔΑ στα δίαφορα sites?

Γιατί επιμένουν να κρατάνε τα ΚΕΔΑ κλειστά για τους δικαιούχους επισκέπτες? Καιρός λοιπόν να δώσει εντολή σήμερα ο κύριος υπουργός να ανοίξουν τα ΚΕΔΑ μιας και είναι πιστός στο δόγμα στηρίζουμε τα στελέχη και τις οικογένειες τους.