13.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣΟΑ Πεδίου Άρεως Γ'ΣΣ: Κίνδυνος ατυχήματος από ακλάδευτα δέντρα

ΣΟΑ Πεδίου Άρεως Γ’ΣΣ: Κίνδυνος ατυχήματος από ακλάδευτα δέντρα

Του Ηλία Προύφα

Κίνδυνος ατυχήματος από ακλάδευτα δέντρα του Δήμου, για ενοίκους των ΣΟΑ, του Πεδίου Άρεως Θεσσαλονίκης.

Άγνωστο εάν έχει ειδοποιηθεί ο Δήμος από το Γ’ΣΣ, ή εάν έχει κληθεί η υπηρεσία πρασίνου, γιατί δεν έρχεται να κλαδεύσει τα δέντρα, μεγάλα κλαδιά των οποίων βρίσκονται εντός του χώρου των ΣΟΑ.

Με κίνδυνο να χτυπήσει κάποιο παιδί ή ενήλικας στο χώρο στάθμευσης των στρατιωτικών οικιών, από τις συνεχείς πτώσεις κλαδιών λόγω του αέρα, καθώς και της φθοράς ΙΧ και δίκυκλων, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Γ’ΣΣ, ή θα πρέπει να καθαρίσουν το χώρο εντός των στρατιωτικών οικημάτων, ή να καλέσουν την υπηρεσία του Δήμου και εάν το έχουν κάνει να επανέλθουν και να επιμείνουν.

Η κατάσταση είναι τραγική για ενοίκους, των στρατιωτικών οικημάτων στο κέντρο της πόλης, τα οποία βρίσκονται απέναντι από το Γ’ΣΣ, όπου διαμένουν και ανώτατοι αξιωματικοί.

Μάλιστα δέντρα που βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα οικήματα προς την πλευρά του πάρκου και τα κλαδιά τους έχουν μπει εντός του χώρου ΣΟΑ, έχουν περάσει σε ύψος τα καλώδια της ΔΕΗ.

Ο κίνδυνος από πτώση κλαδιών, σε ενοίκους, ΙΧ και δίκυκλων, ηχορύπανσης από το συνεχές χτύπημα στα κτίρια, ακόμη και ηλεκτροπληξίας είναι πολύ μεγάλος και θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα.