13.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣΣΞ: Πολύ ψηλά σε δημοφιλία οι Παναγιωτόπουλος - Λαλούσης

ΣΞ: Πολύ ψηλά σε δημοφιλία οι Παναγιωτόπουλος – Λαλούσης

Του Ηλία Προύφα

Πολλά και θετικά είναι τα μηνύματα στελεχών του ΣΞ, που εισπράττουμε στο kranosgr, σχετικά με τη διαδικασία των μεταθέσεων, που ξεκίνησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Η έναρξη της συγκρότησης των συμβουλίων, κάτι που σηματοδοτεί την έγκαιρη έναρξη της διαδικασίας μεταθέσεων, καταγράφεται στα θετικά τόσο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος από καιρό όπως γράψαμε στο kranosgr το είχε ζητήσει, καθώς και του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, ο οποίος από την πλευρά του, ήδη είχε δώσει εντολή, οι μεταθέσεις να κοινοποιηθούν νωρίς.

Παναγιωτόπουλος – Λαλούσης, βρίσκονται ψηλά στην εκτίμηση των στελεχών του Στρατού Ξηράς, ειδικά μετά και τις ενέργειες τους, για την έγκαιρη κοινοποίηση των μεταθέσεων. Αυτό αποδεικνύει η καθημερινή μας επαφή με στελέχη του Στρατού Ξηράς, με τα μηνύματα που μας μεταφέρουν.

Τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, χρειάζονται ηγεσία, που να ασχολείται με τα καθημερινά τους προβλήματα, κάτι που τα ”αφεντικά” του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΣ, εφαρμόζουν στην πράξη.